KONKURS PËR PUNË

Arjeta Group shpk është kompani e suksesshme në tregun tonë dhe njëheresh partner shumë serioz i brendeve ndërkombëtare të cilat i përfaqeson në tregun e Kosovës. Përkushtimi maksimal në plotësimin e nevojave dhe kërkesave të tregut, ofrimin e produkteve cilësore dhe staf profesional është moto e Arjeta Group.

Me qëllim të rritjes së stafit dhe zgjerimit të veprimtarisë, ftojmë të interesuarit  e kualifikuar  të konkurrojnë për pozitat:

 

AGJENT I SHITJES  (2 VENDE)

ASISTENT MARKTETINGU  (1 VEND)

 

Procesi i aplikimit:
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes e-mailit:  info@arjeta.eu  ose në zyrat e Arjeta Group – Skënderaj.
Për të aplikuar duhet të dorëzoni një CV (ku duhet të ceket pozita për të cilën aplikohet) me një foto të bashkangjitur dhe dokumentet përcjellëse (dëshmi rreth punes së mëparshme, diploma e shkollimit etj).

Për më shumë informata vizitoni web faqen e kompanisë: www.arjeta.eu  ose kontaktoni në numrin

049/272/700

Konkursi është i hapur nga data

22.11.16 – 28.11.16

 

Arjeta Group sh.p.k.& QTA
Rr. Dëshmoret e Kombit, P/n
Skënderaj – Republika e Kosovës
tel: +381(0)28/582-199,
e-mail:  info@arjeta.eu
web: www.arjeta.eu