Marketi

Qendra Tregtare Arjeta ( QTA ) funksionon që nga viti 2011 dhe është qendra më e madhe tregtare në territorin e Komunës së Skenderajt , njëherazi edhe lider në regjion sa i përket standardeve ambientale, teknike dhe teknologjike.

E vendosur në një ambient ku mbizotëron qetësia dhe harmonia natyrore e drunjve dhe ambientit të gjelbëruar QTA të ofron një ambient qetësues e relaksues, gjë që furnizimin tuaj e bënë mjaftë të lehtë dhe të këndshëm.

Pastiqeri

Derisa shijoni kafenë dhe ëmbëlsirat e pastiqerisë sonë, Ju tashmë keni përgatitur listën e gjërave për furnizim.

Këndi i lojrave

Ne kemi menduar edhe për argëtimin e fëmijëve tuaj. Fëmija jua do të kënaqet duke lozur në këndin tonë.

Restauranti

Oh çfarë arome e këndshme! Si duket këtu diçka po zihet.

Po, po. Në restorantin tonë mund të shijoni ushqimet tuaja të preferuara,

qofshin tradicionale apo bashkëkohore. Bon Appétit!