BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates

Marketi

  Qendra Tregtare Arjeta ( QTA ) funksionon që nga viti 2011 dhe është qendra më e madhe tregtare në territorin e Komunës së Skenderajt , njëherazi edhe lider në regjion sa i përket standardeve ambientale, teknike dhe teknologjike.
  E vendosur në një ambient ku mbizotëron qetësia dhe harmonia natyrore e drunjve dhe ambientit të gjelbëruar QTA të ofron një ambient qetësues e relaksues, gjë që furnizimin tuaj e bënë mjaftë të lehtë dhe të këndshëm.
  Këtë harmoni natyrore e plotëson jo vetëm sjellja e këndshme e personelit të QTA-së por edhe objektet përcjellëse të sajë.

Pastiqeri

  Derisa shijoni kafenë dhe ëmbëlsirat e pastiqerisë sonë, Ju tashmë keni përgatitur listën e gjërave për furnizim.

Këndi i lojrave

  Ne kemi menduar edhe për argëtimin e fëmijëve tuaj. Fëmija jua do të kënaqet duke lozur në këndin tonë.

Restauranti

  Restauranti
  Oh çfarë arome e këndshme! Si duket këtu diçka po zihet.
  Po, po. Në restorantin tonë mund të shijoni ushqimet tuaja të preferuara,
  qofshin tradicionale apo bashkëkohore. Bon Appétit!